Dobrodošli

9718319575148179 

PROBLEM. REŠITEV. USPEH


V okviru dejavnosti podjetja VREM d.o.o. vsem posameznikom, družinam in skupinam s težavami, motnjami, boleznimi vseh starosti pomagamo na portalu www.pogovor.se  izraziti in spregovoriti o problemih in prepoznati njihove vzroke. S pomočjo metode obvladovanja sebe in drugih (metoda OSD) vse odkrito odpravimo in vas naučimo, kako si lahko v bodoče pomagate sami. Pri tem vam še naprej nudimo brezplačno osebno podporo in svetovanje.

Vzpostavili in dosegli boste psihosomatsko popolnoma zdravo telo in osebnost in se rešili bremen in težav, ki vam onemogočajo učinkovito, zadovoljno in uspešno življenje vključno z podedovanimi nagnjenji in vsem, na kar sami niste imeli/nimate možnosti, niste zmogli/ne zmorete ali znali/znate vplivati.

Za razliko od ostale ponudbe na tržišču ponujamo (in-house) obravnave na domu, delovnem in drugem okolju, ki je za vas pomembno povezano s problemi. Cene in pogoji so ugodni in podobni obiskom pri nas. To pomeni, da vam ni potrebno hoditi nikamor, izgubljati časa in denarja za pot, ker naši strokovnjaki pridejo do vas. To predstavlja le eno izmed številnih prednosti naših storitev.

Povprečno 80% uspešne končne rezultate dosegamo v zelo kratkem času (max. 3 obiski na težavo, motnjo, bolezen), pri svojem delu uporabljamo izkustveno potrjeno lastno metodo OSD (metodo obvladovanja sebe in drugih) z več tehnikami, ki imajo zelo globoke učinke. Pristopamo individualno, družinsko in skupinsko. Po naročilu izvajamo tudi različne oblike krajših in daljših osveščanj na temo pomoči samemu sebi in drugim.


Pomembno:

  • Obravnava rakastih bolnikov v visokih stadijih bolezni in duševnih bolnikov poteka individualno in v povezavi z medicinskimi in drugimi, nujno potrebnimi oblikami zdravljenja.
  • Odvisni posamezniki, bolniki z diagnozami težjih, neozdravljivih bolezni… so, po potrebi in ob naši vzporedni obravnavi, preusmerjeni tudi v druge, njihovim boleznim in težavam, prilagojene institucije.
  • V okviru doktorske disertacije trenutno poteka znanstvena raziskava o učinkih dela po metodi OSD.

 

 

 

71427321893, 419 819 71981, 1888948, 819048 714 391, 212309909, 519 7148, 4748132148

Friday the 19th.
Joomla template freaks