Druga diagnoza


 Z DRUGO DIAGNOZO DO REŠITVE

 

Darijin center za otroke, mladostnike in odrasle izvaja dejavnosti svetovanja, postavljanja druge diagnoze, podajanja strokovnih mnenj in razreševanja težav, vezanih na pridobljene ugotovitve.

Marsikomu je znan občutek nemoči, ko razpolaga z diagnozami, ki so mu jih že postavili različni strokovnjaki, pa ima še vedno težave, si ne zna in/ali ne zmore pomagati. Še posebej boli, kadar gre morda za občutljivega otroka, mladega, ki je lahko v takšnem dogajanju še posebej nebogljen. Darijin center je v teh primerih povsem pravi in ustrezen naslov za izhod iz stisk in pomoč.

Center vodi mag. Darija Žgavc, psihologinja z več kot tridesetletnimi izkušnjami iz dela s spoznavnimi, čustvenimi, mentalnimi, vedenjskimi deficiti predvsem otrok in mladih vseh starosti. Ob tem ji pomagajo različno usposobljeni in izkušeni sodelavci. S sodobnimi individualnimi, skupinskimi pristopi ter strokovno povsem novimi, s komplementarnimi znanji osveženimi metodami, tehnikami in strategijami, postavlja zelo učinkovite in kvalitetne druge diagnoze.  Z njihovo pomočjo in nadaljnjim delom, vse potrebne pomoči popelje do končnega izboljšanja njihovega psihofizičnega stanja oz. katerega drugega pričakovanega rezultata.

 

V Darijinem centru smo tukaj in zate. Brez strahu nas poišči, brez sramu vprašaj. Skupaj bomo odpravili tvoje težave.

 

KJE IN KAKO?

V ZANIMIVEM, S SPECIALNIMI in psihometričnimi PRIPOMOČKI opremljenem DARIJINEM CENTRU na naslovu: Dunajska cesta 158 (WTC), Ljubljana

ali

V VARNEM IN PODPORNEM OKOLJU TVOJEGA DOMA – IN HOUSE STORITVE

 

Friday the 19th.
Joomla template freaks